top of page

ЗА НАС

Скай Травел е дружество, основано през 2005 година, като дейността му обхваща всички услуги в сферата на туризма, хотелски и самолетни резервации, организиране на индивидуални и/или групови пътувания. Акцентът върху услугите, които Скай Травел предлага, стои събитийният мениджмънт, конгресният и инсентив туризъм. Ние Ви предлагаме един лесен и удобен начин да организирате идеалното събитие, било то с бизнес характер или от лично естество. Екипът на Скай Травел се заема изцяло с логистиката, подготовката и осъществяването на мероприятието. Изхождайки от идеята, ние асистираме с планирането, посрещането и настаняването на Вашите бизнес патньори и спомагаме за успешното осъществяване на събитието. Съобразявайки се със зададените бюджет и цели, ние превръщаме Вашата идея в реалност по възможно най-добрият начин. Доверявайки ни се, получавате перфектното мероприятие.

ЗА НАС

    Скай Травел е дружество, основано през 2005 година, като дейността му обхваща всички услуги в сферата на туризма.

    Услугите , върху  които Скай Травел сега слага акцент са събитийният мениджмънт, конгресният и инсентив туризъм. Ние Ви предлагаме един лесен и удобен начин да организирате идеалното събитие, било то с бизнес характер или от лично естество.


    Екипът на Скай Травел се заема изцяло с логистиката, подготовката и осъществяването на мероприятието. Изхождайки от идеята, ние асистираме с планирането, посрещането и настаняването на Вашите бизнес патньори и спомагаме за успешното осъществяване на събитието. Водейки се от Вашите идеи, желани резултати и зададен бюджет, ние превръщаме Вашата идея в реалност .

bottom of page